Lidmaatschap

"Elke week kijk ik weer uit naar de dinsdagavond:
lekker zingen!"

Lid worden?

Met een goede stem en voldoende muzikaliteit kan iedereen zingen in ons koor. We kunnen nog enthousiaste en goede zangers gebruiken in het koor, vooral bassen, tenoren en hoge sopranen.

Basiskennis van de muziek, zoals noten kunnen lezen, is niet echt een vereiste om lid te kunnen worden van ons koor, maar is uiteraard wel een groot voordeel om goed en sneller mee te kunnen doen.

Het beste moment om lid te worden ligt bij de aanvang van het instuderen van een nieuw werk. In de meeste gevallen is dat direct na een concert. U kunt contact opnemen met de secretaris, waarna u een paar keer vrijblijvend een repetitie kunt bijwonen. Voor de definitieve toetreding wordt een stemtest uitgevoerd om vast te stellen bij welke stempartij men thuis hoort.

Projectleden

Uiteraard zijn we blij met iedereen die meedoet als vast lid, maar u kunt ook voor de periode van voorbereiding tot de uitvoering van een concert projectlid worden en zo het hele traject meemaken van instuderen tot en met het applaus.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons koor en wie weet smaakt het naar meer!!

Informatie over repetities en contributie vindt u bij ledeninformatie. U betaalt contributie voor de maanden dat u als projectlid deelneemt aan de repeteties.

naar boven